Lindevreugd diensten;

Vakdocent theater en Drama specialist
Productieleider film en televisie
Productieleider festivals
Acteur / presentatrice
Spelbegeleider feest en verjaardagen
Theatrale promotie flyer acties
Agentschap uitvoerde kunstenaar en/of kunstprojecten
Opbouwen en vervoer theatervoorstellingen
Montage service voor reclame campagnes en werving
Vakspecialist theatertechniek
Website bouwen voor kleine startende organisaties
Overig/ Maatwerk

 

  •  Voorstellingen met de Theaterbus

De Theaterbus speelt onderstaande voorstellingen in de vorm van een theatershow op scholen, buurthuizen, verenigingen, buurthuizen, recreatieparken, bedrijven en kleine theaters. Het is niet nodig om vooraf te repeteren. Aan de projecten van De Theaterbus waar 70 tot 220 leerlingen aan deelnemen gaan wel workshops vooraf. Niet dat er teksten worden geleerd, het blijft improvisatietheater. De scènes worden wel 1 of 2 x doorgespeeld zodat de leerlingen en leerkrachten en/of overige betrokkenen weten wat de bedoeling is.

Voorstellingen en projecten van de theaterbus zijn:
1) Het mysterie van de zee
2) Help de boot is gekaapt
3) Indianen op zoek naar de diamant
4) Avontuur in de ruimte
5) Straat (+variaties hierop)
6) Sinterklaas en kerstshow (variatie van help de boot is gekaapt)

Voor meer informatie over de theaterbus kijk op www.theaterbus.nl

 

  • Acts en voorstellingen met Poespasposse

Papier hier! (in samenwerking met Nina Beem en Micheal Kamps)

Papier hier is de nieuwe voorstelling van theatergroep Poespas. Kinderen worden op een speelse en leuke manier geprikkeld tot het apart inzamelen van papier. Kinderen krijgen door middel van theater, muziek en dans op speelse wijze een andere kijk op papier en afval. We bieden een kleurrijke kijk op wat je allemaal van papier kunt maken en geven bewustzijn mee over hun eigen handelen en wat voor positief effect ze kunnen hebben op hoe de wereld er nu uitziet. kinderen worden uitgenodigd mee te denken, te helpen en krijgen tools om van afval scheiden een leuke bezigheid te maken, die je samen doet! Kortom een vrolijke poespasiaanse voorstelling vol humor, verrassingen en hergebruik.

Interactieve voorstelling Poespas (In samenwerking met Nina Beem producties)

Poespas! is een educatieve, interactieve voorstelling waarin acteurs op hilarische wijze situaties uit het dagelijks leven van kinderen naspelen. Kinderen mogen inspringen, zich ermee bemoeien en de scene veranderen! Kinderen leren hierdoor op een krachtige, humorvolle en relativerende wijze omgaan met alle zaken die zich in het dagelijks leven voordoen: bv. Omgaan met broertjes en zusjes, gepest worden op school, ouders die scheiden, vriendschappen, verliefdheid, doodgaan, cultuurverschillen. Kortom: alle dingen waar je geen les in krijgt, maar waar je als kind wel mee moet leren omgaan! We nemen de kinderen mee op een innerlijk avontuur door alle emoties naar rust, de plek zonder oordelen, daar waar we allemaal heel en gelukkig zijn, no matter what!

 

  • Workshops

Crea-Thea Theaterconsult

Tijdens het Crea-Thea Consult gaan we creatief aan de slag met theater. Met vrolijke theateroefeningen gaan we aan de slag met dagelijkse situaties uit het leven waar kinderen of volwassenen mee te maken krijgen. Tijdens het Crea-Thea Consult passeren diverse theateroefeningen, spel en beweging, verkleden en het presenteren van een eigen gemaakte scene de revue. Uiteraard staat het spelplezier en het hebben van een gezellige theatermiddag voorop.

Theaterpret

Lekker verkleden, rollen spelletjes spelen, korte scènes maken en grimeren. Een vrolijke middag waarin je lekker kunt verdwalen in de fantastische wereld van de fantasie. Niets is gek genoeg. Aan het eind van de middag geven we een korte voorstelling aan alle ouders, broers, zussen, vrienden, kennissen, buren of familie.

 

  • Productie

Lindevreugd biedt ondersteuning in film, tv en festivalproductie. Denk aan setdressen, regieassistent, kinderen op de filmset begeleiden. Bewaking festivalprogrammering, coördinatie en aanspreekpunt voor alle festivalmedewerkers, artiesten en muziekanten.

Ook voor merchandise en promotie op locatie.

 

  • Maatwerk

Heb je zelf spetterende ideeën, maar weet je niet hoe je dit ten uitvoer kunt brengen. Lindevreugd helpt u graag! Voor een offerte of persoonlijk vraag, vul het contact formulier in!

Met theatrale groet,

Els van der Linden & Martijn van Veen