Lindevreugd heeft van de zomer heerlijk bij getankt en heeft haar tank weer opgeladen tot een boost creatieve energie. Nieuwe plannen worden gesmeed, nieuwe theateracts worden ontwikkeld en vele mensen (zowel ouders als kinderen) hebben ondertussen al weer een grote dosis ‘Lindevreugd’ mogen ervaren. Andere zullen het binnenkort ontdekken.

Het Crea-Thea consult in de Vu medisch Centrum was een groot succes. Anne-Marije Goutbeek Kinder- en Jeugdpsycholoog (NIP)/ GZ-psycholoog (BIG) van het VU medisch centrum schreef:

Hoi Els, Wilde je nog even bedankten voor de GEWELDIGE middag! Wat een feest om die blije gezichtjes te zien tijdens de voorstelling. Knap hoe jullie elk kind een aandeel laten nemen dat het aan kan en wil. We hebben genoten! Hartelijke groeten en nogmaals dank, ook namens de ouders die er allemaal even trots bij zaten.

De productiedag voor Dirk Scheele Producties bij Stichting de Opkikker in Centerparks de Eemhof was zeer geslaagd. Met de hele filmploeg hebben we hard gewerkt aan een nieuwe aflevering voor de nieuwe serie van Dirk Scheele. Vanaf september 2013 is deze serie op tv te zien. Meer kan ik er nog niet over loslaten.

Binnenkort verzorgt Lindevreugd, met de muzikale theater act Lena en Loena, de viering van het 30-jarige bestaan van de Spelotheek op Zeeburg. Lena en Loena gaan naar het feest. Lena en Loena ontvangen een brief. Het is post van Abel. Een uitnodiging voor het feest. Bij de brief zit ook een routebeschrijving. Ze moeten langs het Lawaaibos, de Circusstruik, de Memoboom, de Liedjesvijver, De Letterbrij, de Verkleedput en de Grime-vogel. MAAR let op; ga niet langs de jabberboom daar ga je raar van praten! Onderweg worden ze afgeleid door alle dingen die ze tegen komen. Als ze lekker aan het zingen zijn weten ze de weg niet meer. Komen ze aan op het feestje?

Over twee weken starten de theaterrepetities weer voor de interactieve voorstelling Poespas. Op 23 Oktober 2012 zijn we om 14.00u te zien in Clublite te Amsterdam. Poespasiaanse kosten: 5 euro kinderen, 6,50 volwassenen.

Tot slot gaat Lindevreugd, in opdracht van Bureau vanaf2, aanstaande zondag er op uit om van het peuterfestival in theater de Naald te Naaldwijk een vreugdevolle dag te maken.
Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit.

Met theatrale groet,
Els van der Linden

 

 

Wat nu?!?

Achter de schermen zit er opeens een boef in mijn tas te neuzen
(productiedag Dirk Scheele)

Share →