Voor u ligt weer een nieuwsbrief van Lindevreugd producties. Lindevreugd bruist, ontmoet, lacht, gaat door, maakt plezier en laat haar creatieve brein werken in volle toeren. De afgelopen periode zijn er weer leuke activiteiten uitgevoerd en plannen gesmeed. Wel dit is geen nieuwsbrief om achterover in je stoel te lezen. Je zult het naast het lezen ook actief moeten bekijken.

Allereerst kan ik melden dat de interactieve voorstelling poespas! in Club Lite groot succes had. Poespassers het was geweldig! Bedankt aan alle kinderen, ouders, begeleiders, opa’s en oma’s, buurmannen, buurvrouwen dat jullie er met zijn allen waren. Op deze site vind je mooie foto’s gemaakt door Arthur de Smidt; www.thehospages.com Daarnaast hebben we op donderdag 29 november op basisschool de Achthoek een extra Poespasvoorstelling ingelast zodat enkele programmeurs konden beslissen of zij de poespasvoorstelling willen inkopen. Erg spannend en met succes! Als Poespassiaan heb ik de afgelopen periode met 200% ondersteuning van Martijn van Veen de website www.poespas-speel-mee-teevee.nl  geïnitieerd om Poespas een energieke boost te geven.

Als productiemedewerker heb ik weer diverse peuterfestivals van Bureau vanaf twee ondersteund en ben ik naar diverse theaters afgereisd. Bijvoorbeeld Cool kunst en cultuur Heerhugowaard, het Crowntheater te Aalsmeer en de stadsschouwburg Rotterdam. Op 30 september heb ik de première BIJT-IE IN JE BIL van Ageeth de Haan in het Compagnie theater bijgewoond. Het Crowntheater heeft een leuk sfeerfilmpje gemaakt. Kijk maar:  //youtu.be/g_bJpU6JJ78

Ook voor Dirk Scheele producties ben ik afgelopen maand lekker aan de slag geweest en heb ik me volledig ingezet om de herfstaflevering in goede banen te leiden en heb ik genoten van de herfstkleuren in het Baarnse bos. U zult het moeten doen met deze woorden en geduldig af moeten wachten totdat deze aflevering volgend jaar op Nickelodeon verschijnt. Het is het wachten waard dat verzeker ik u! Voor de winteraflevering staat de hele filmploeg klaar, maar eerst moet het nog even flink gaan sneeuwen!

Afgelopen periode heb ik met Theatraal IJburg rondom de tafel gezeten en ben ik als drama specialist opgenomen in het docentenbestand van Theatraal IJburg. Deze organisatie ontwikkelt het kunst en cultuur- educatief aanbod voor scholen in Amsterdam. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, nieuwe projecten, nieuwe mensen en kinderen. Heb er zin in! Laat er snel een projectaanvraag binnenkomen. Meer over theatraal IJburg kijk op hun website. Een inspirerende organisatie waaraan ik mijzelf graag verbindt. www.theatraalijburg.nl

Het aller laatste wat ik wil melden in deze nieuwsbrief is het interdisciplinaire project ‘Met Matilda op de planken’ waarin theater, muziek, film en fotografie samen komt. Dit project heb ik uitgevoerd op mijn vaste werkplek bij het Theater Atelier van Partou. Dit project valt niet onder de noemer van Lindevreugd, maar het is wel een project waaraan ik vol enthousiasme heb gewerkt. Ik regisseerde, coördineerde en speelde zelf ook mee. Een uitdagende klus. Er waren drieëntwintig BSO kinderen bij betrokken. De eindpresentatie in het Pleintheater in Amsterdam was een zeer geslaagde dag met veel groeps- en groeiprocessen. Onderstaande filmpjes wil ik graag met jullie delen!
//www.youtube.com/watch?v=D5vhLCGhNbo&feature=share&list=PL4UKoGMsOS500J6k2w4X1vN4hksJMxsjc

Tot slot

Ik wens jullie fijne feestdagen en een creatief nieuwjaar toe!

Share →