Op 1 juni 2012 heb ik Lindevreugd Producties opgestart. Lindevreugd staat voor theatervreugde en spelplezier. (freelance theatermaker/ docent/ vakspecialist drama/ film-, tv- en festivalproductie).

Mijn werk bij Dirk Scheele Producties en Bureau vanaf twee ga ik vanaf het nieuwe seizoen als ZZP’er doen. Daarnaast hebben zich ook al andere theaterklussen aangemeld. Op naar een uitdagend avontuur vol theatervreugde en spelplezier.

Interactieve kindervoorstelling Poespas.

Wel dames en heren op 2 juni heb ik mijn eerste officiële Lindevreugd klus uitgevoerd. Ik heb samen met Michael Kamp, Martine Stam en Nina Beem (zie foto) in de interactieve kindervoorstelling Poespas gespeeld. Poespas! is een interactieve voorstelling waarin 4 acteurs op hilarische wijze situaties uit het dagelijks leven van kinderen naspelen. Kinderen mogen inspringen, zich ermee bemoeien en de scene veranderen! De voorstelling hebben we gespeeld op Theatraal IJburg te Amsterdam. Laten er nog meer optredens volgen…

Met theatrale groet,

Els van der Linden

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van Lindevreugd Producties, schrijf je dan snel in voor deze nieuwsbrief. Je ontvangt dan de laatste nieuwtjes over waar ik allemaal mee bezig ben.
Schrijf je hier in!

Share →